hej@fastighetsstudion.se

Våra medlemmar och kollegor

Våra medlemmar är vår gemenskap och vår kompetens för våra kunder.

RH_151

Robert Holmström

KONSULT/PROJEKTLEDARE CCTV

Robert utför uppdrag med fokus på kameraövervakning. Med en bakgrund inom både fastighetsbranschen och IT, drar han nytta av sin erfarenhet för att effektivt leda och ge råd i övervakningsprojekt. Robert driver Prudencia Security, en innovativ och rikstäckande helhetsleverantör inom kameraövervakning.

robert@prudsec.se

073 838 79 50

EJ_151

Erik Jansson

ELINGENJÖR

Erik är elingenjör och arbetar med elinstallationer och hissar i fastigheter. Erik utför utredningar i tidiga skeden och är med ända till slutbesiktningar. Erik upprättar ramhandlingar och utför även statusbesiktningar och kalkyler.

erik@utkab.se
070 219 83 61

ME_151

Mats Ericsson

facility management

Mats har en bakgrund inom försäljning och projektledning från flera branscher men har de senaste åren främst arbetat i fastighetsbranschen. Mats hjälper fastighetsägare med försäljning och uthyrning. Mats hjälper även företag med hela processen, söka och finna lokal, avtal, anpassa och flytta. 

mats@eranzo.se

070 328 99 29

anneli_cirkel

Anneli Östersjö

Arkitekt SAR/MSA

Anneli är arkitekt med huvudsaklig inriktning på kulturmiljö och har tio års erfarenhet av bl a bostäder, utbildnings- och kyrkomiljöer. Hon är utbildad inom restaurering och är certifierad sakkunnig i kulturmiljö enligt PBL.

anneli@umbraarkitektur.se
073 063 09 36

Alexander Vintish_Cirkel

Alexander Vintish

Byggingenjör SBR

Alexander är projektör och besiktningsman med huvudsaklig inriktning på bärande konstruktion, taktäckningar och taksäkerhetsanordningar. Han är utbildad byggnadsingenjör med bakgrund som byggnadsplåtslagare.

Alexander@vintish.se (Alex@vintish.consulting)

072 741 18 80

Bild_1 CT_151

Caroline Trolle

Arkitekt SAR/MSa sakkunnig kul

Caroline är arkitekt och arbetar framförallt med ombyggnader och tillbyggnader av olika kulturmiljöer, kyrkliga miljöer, universitet- och undervisningslokaler. Hon har över 20 års erfarenhet som arkitekt. Förutom arkitektexamen har hon även utbildning inom restaurering från Kungliga konsthögskolan. 

caroline@trollearkitektkontor.se

PS_151

Per Svenander

specialist energisystem

Vår VVS-professor. Mycket erfaren rådgivare inom VVS-teknik som hjälper till och löser problem och hittar kluriga lösningar i tekniskt krävande och utmanande projekt med återvinning och värmepumpar. Mycket erfarenhet av labmiljöer och odlingsverksamheter.

per@psiab.nu
072 702 22 14

EC_151

Eva Carlsson

kontrollansvarig, projektledare

Eva Carlsson brinner för att öka kunskapen i vår bransch och stötta de som behöver hjälp för att uppfylla sitt drömprojekt. Eva utför löpande uppdrag som KA och arbetar även gärna med rådgivning mot privatpersoner och har mer än 25 års erfarenhet inom bygg. Eva har även erfarenhet av byggprojektledning och driver den egna poden ”fråga byggkonsulten”.

eva@h3k.se

 

Andreas_Cirkel

Andreas Andersson

Fastighetsförvaltning, projektledning

Andreas har en bakgrund inom fastighetsförvaltning med allt från uthyrning till att driva underhållsprojekt. Andreas jobbar idag även med projektledning och är certifierad KA enligt PBL och upprättar även underhållsplaner.

andreas.andersson@acja.se

072 733 72 19

 

sven_cirkel

Sven Detterberg

VVS, Energi & innemiljö
mätning & driftanalys

Energi och innemiljöspecialist som är van att jobba hela vägen från tidiga skeden till genomförande och uppföljning. Fokus på långsiktigt förvaltande. Sven är certifierad energiexpert och arbetar med projektledning och samordning i energiprojekt med fokus på VVS. Sven utför även mätuppdrag och hjälper fastighetsägare att bygga ut energimätning och driftanalys och modernisera automationssystem. 

sven.detterberg@invis.se
073 983 36 46

Henrik_Cirkel

Henrik Nilsson

VVS, Energi & innemiljö

Henrik har 20 års erfarenhet av VVS-projektering och utför även inneklimat och energiberäkningar samt arbetar med energieffektivisering av befintliga byggnader. Henrik är Certifierad energiexpert.

henrik@inklo.se
076 282 95 11

viral-marketing.png

Vem är du

vilken kompetens har du?

Hör av dig så berättar vi mer om varför du bör bli en av oss.

hej@fastighetsstudion.se